Блейк Лайвли се отказва от русата си коса

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли се отказва от русата си коса, заради роля във филм.

Блейк Лайвли настоя да смени цвета на косата си, за да изиграе героиня от комикса " The Green Lantern" („Зеленият фенер”) на режисьора Мартин Кемпбъл.

Сексапилната Gossip Girl звезда заяви, че й е била дадена възможност да си запази естествения цвят на косата за ролята на супергерой във филм. Актрисата решила да постъпи професионално, като замени златистата си коса и стане брюнетка.

Лайвли разкрива, че е имало спор по въпроса, дали всеки характер може да бъде изигран от блондинка. Тя обаче заявила, че щом в комикса героинята и Карол Ферис е брюнетка, значи и тя трябва да е брюнетка.

„The Green Lantern е един от най-дълго продължилите комикси с което съм наясно.”-разказва актрисата и допълва: „На снимачната площадка усещах как ме гледат феновете, което беше голям натиск за мен и ме задължава да изиграя възможно най-добре героинята си.”

"Имах малко каскади във филма, въпреки това те изискват добра физическа подготовка." - обяснява Блейк.

23-годината актриса разкрива как се е подготвила за каскадите.

"Тренирах в нещо, наречено платформа- Матрицата. Високо е около 40 метра и висиш на височина 30 метра, като се държиш на жироскопичен колан около кръста. Първият път като ме качиха на това нещо, направо откачих, но това е най-добрата тренировка, тъй като използваш мускули, които по принцип не използваш.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари