Анджелина Джоли с нова татуировка заради дете

Анджелина Джоли с нова татуировка заради дете

На лявото рамо на холивудската звезда Анджелина Джоли има нова татуировка. Доскоро там бяха изписани координатите на местата, където са родени шестте й деца, три от които са осиновени.

N11 ° 33 '00 "E104 ° 51' 00" се намира в Камбоджа, където е роден осиновеният син на Джоли Мадокс.

N09 ° 02 '00 "E038 ° 45' 00" се намира в Етиопия, където е родена осиновената й дъщеря Захара.

S22 ° 40 '26 "E014 ° 31' 40" е в Намибия, където се роди първородната дъщеря на Джоли и Пит Шайло.

Анджелина Джоли с нова татуировка заради дете

N10 ° 46 '00 "E106 ° 41' 40" е във Виетнам, където е роден осиновеният син на Джоли Пакс Тиен.

N 43º 41' 21" E 07º 14' 28" се намира в Ница, Франция, където бяха родени близнаците Нокс Леон и Вивиен Маршелин. Координатите са повторени заради броя на децата.

Под тези географски координати се крие келтската татуировка на дракон и името на бившия мъж на Анджелина Били Боб Торнтън.

Преди броени дни обаче към тях е добавен нов ред с цифри и според познавачи новото дете на Джоли и Брад Пит ще е от Алжир. Актрисата не коментира информацията.

Има слухове, че двойката оформя документите по осиновяването. Анджелина е известна с огромното си количество татуировки по цялото тяло, като всяка една е много важна за нея.

На гърба на красавицата има тигър, който актрисата пожелала да й татуират в Тайланд. Този бенгалски тигър символизира нейното камбоджанско гражданство.

Този тигър скрива стара татуировка, изобразяваща син прозорец, която е символизирала самотата на Анджелина. На шията на звездата с готически букви е изписано „Знай правата си”, което е име на песен от любимата и група The Clash.

На лявата й плешка на кхмерски – азиатския език в Камбоджа – е изписано „Враговете ти ще бягат от теб. Богатството ти винаги ще е с теб. Ще имаш красотата на Аспара. Където и да отидеш, всички ще те защитят”.

Арабските думи на дясната ръка на актрисата означават „сила на волята”. На лявата китка на Анджелина е изписана римската цифра XIII, защото актрисата не е суеверна.

Поетичните думи на Тенеси Уилямс „молитва за дивите сърца, които са в клетки”, са изписани на лявата ръка на Джоли. Тази татуировка се дължи на подтискането, което майката на актрисата оказвала върху нея в детството й.

Келтската руна на китката на Джоли е буквата Н, която й напомня за брат й Джеймс Хейвън. А буквата М на другата й китка напомня за майка й Маршелин Бертран.

Татуировката на кръст под бикините е символ на брака на Анджи с Джони Ли Милър. Този кръст закрива дракон със син език, който бил татуиран на кожата на актрисата, когато тя била пияна в Амстердам.

До този кръст е изписана латинската фраза "Quod me nutrit me destruit", чийто смисъл е, че това, което те храни, те разрушава.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати