ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън ще работи в морга

Линдзи Лоън ще работи в морга

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Линдзи Лоън ще работи в морга

Работа в морга е сред услугите, които холивудската актриса Линдзи Лоън трябва да извърши безплатно в полза на обществото. Тя трябва да положи общо 120 часа обществено полезен труд.

Наказанието й , което е придружено и със сто и двадесет дни затвор, е наложено заради кражба на бижута на стойност три хиляди долара. Има вероятност обаче актрисата да подпише извънсъдебно споразумение.

В моргата Линдзи ще върши изключително унизителна за една холивудска звезда работа – тя ще отговаря за поддръжката на чистотата на тоалетните и на контейнерите за отпадъци.

Тя няма директно да участва в правенето на аутопсии, но ще бъде принудена от време на време да влиза в залите точно когато патоанатомите работят над нечие тяло.

Линдзи Лоън ще работи в морга

Линдзи смята, че признанието за престъплението, в което е обвинена, ще смекчи решението на съдията, затова въпреки първоначалното си отричане, сега е решена да признае всичко.

Малка е обаче вероятността съдията да промени решението си. Възможно е само присъдата да остане същата, а не в пристъп на ярост съдията да я увеличи.

Скандалната актриса, която все още не се знае с каква ориентация е всъщност, тъй като често сменя пола на гаджетата си, е осъдена заради кражба на бижу от бутика Kamofie & Company в Лос Анджелис.

По време на фотосесия актрисата се снимала с колието и то толкова й харесало, че тя категорично отказала да го върне. Според Линдзи тя е обещала да го върне след няколко дни.

Според собственичката на магазина обаче бижута се дават за няколко дни само под наем и то след оформяне на един куп документи. Може да се окаже, че Линдзи е просто клептоманка.

Такава се оказа холивудската звезда Уинона Райдър, която беше на върха на кариерата си, когато беше хваната на няколко пъти да краде от магазини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest