ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън ще работи в морга

Линдзи Лоън ще работи в морга

Нина НордНина Норд
Джедай
2k350
Линдзи Лоън ще работи в морга

Работа в морга е сред услугите, които холивудската актриса Линдзи Лоън трябва да извърши безплатно в полза на обществото. Тя трябва да положи общо 120 часа обществено полезен труд.

Наказанието й , което е придружено и със сто и двадесет дни затвор, е наложено заради кражба на бижута на стойност три хиляди долара. Има вероятност обаче актрисата да подпише извънсъдебно споразумение.

В моргата Линдзи ще върши изключително унизителна за една холивудска звезда работа – тя ще отговаря за поддръжката на чистотата на тоалетните и на контейнерите за отпадъци.

Тя няма директно да участва в правенето на аутопсии, но ще бъде принудена от време на време да влиза в залите точно когато патоанатомите работят над нечие тяло.

Линдзи Лоън ще работи в морга

Линдзи смята, че признанието за престъплението, в което е обвинена, ще смекчи решението на съдията, затова въпреки първоначалното си отричане, сега е решена да признае всичко.

Малка е обаче вероятността съдията да промени решението си. Възможно е само присъдата да остане същата, а не в пристъп на ярост съдията да я увеличи.

Скандалната актриса, която все още не се знае с каква ориентация е всъщност, тъй като често сменя пола на гаджетата си, е осъдена заради кражба на бижу от бутика Kamofie & Company в Лос Анджелис.

По време на фотосесия актрисата се снимала с колието и то толкова й харесало, че тя категорично отказала да го върне. Според Линдзи тя е обещала да го върне след няколко дни.

Според собственичката на магазина обаче бижута се дават за няколко дни само под наем и то след оформяне на един куп документи. Може да се окаже, че Линдзи е просто клептоманка.

Такава се оказа холивудската звезда Уинона Райдър, която беше на върха на кариерата си, когато беше хваната на няколко пъти да краде от магазини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати