ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Годежните пръстени на звездите

Годежните пръстени на звездите

Годежните пръстени на звездите

Покрай сватбата на британския престолонаследник хиляди момичета по света се размечтаха за годежния пръстен, който един ден ще получат от избранника си.

А какви са годежните пръстени на звездите? Те не са доволни, когато получат годежен пръстен на стойност по-малка от милион долара. Точно затова актьорът Бен Афлек, който преди години предложи брак на Дженифър Лопес, й поднесе невероятно бижу.

Годежният пръстен бе украсен с розов диамант, който се среща много рядко. Шлифован във формата на розово сърце, диамантът върху годежния пръстен на Джей Ло качи цената му до два милиона долара.

След като скъса с Бен, певицата му върна пръстена, а актьорът го занесе обратно на бижутера, който го откупи за един милион долара.

Годежните пръстени на звездите

Виктория Бекъм също получила годежен пръстен на стойност два милиона долара. Дейвид Бекъм го поръчал специално за Пош Спайс, като дизайнът бил сътворен специално за певицата.

Иванка Тръмп получи от годеника си Джаред Кушнър брилиант върху основа от платина. Пръстенът на цена два милиона долара бил достойна награда за приемането на юдаизма от Иванка, която приела вярата на бъдещия си съпруг.

Катрин Зита-Джоунс получила от Майкъл Дъглас годежен пръстен на стойност два милиона долара и половина. Огромен десеткаратов диамант е в компанията на двадесет и осем по-малки.

Марая Кери също се сдоби с годежен пръстен за два милиона долара и половина. Нейният диамант е седемнадесеткаратов, в розов цвят, в компанията на още два диаманта с форма на полумесец и петдесет и осем мънички диаманти.

Най-скъп обаче е годежният пръстен на Бионсе – цели пет милиона долара. Осемнадесеткаратовият диамант е толкова ценен, че съпругът на певицата поръчал копие на пръстена за пет хиляди долара. Бионсе носи навсякъде копието, а оригинала слага на ръката си само при много специален повод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати