Шер харесва по-млади мъже

Шер

64-годишната певица и актриса разкрива, защо връзките и винаги са с по-млади от нея мъже.

Шер е известна с това, че обича toy boys, но всъщност тя никога не е имала голям избор. Самата Шер споделя, че – „по-възрастните мъже не се интересуват от нея, затова и се носи славата, че преследва по-млади мъже.”

Носителката на Оскар актриса вярва във връзките си с по-млади мъже. Тя е имала романси с небезизвестните Вал Килмър, Том Круз и Бон Джоуви, както и с китариста Ричи Самбора. Някои режисьори споделят, че връзките и с по-млади мъже, оказват негативно влияние на репутацията й.

„През годините съм работила с много режисьори. Постоянно чувах за себе си – Тя може да е талантлива, но нейните любовници са твърде млади. Или пък тя не се облича като актриса.” – разкрива критиките към нея

През 1988 г. Шер печели Оскар за ролята си в романтичната комедия „Лунатици” (Moonstruck), с която променя мнението на много хора за нея. При получаването на филмовото отличие звездата споделя, че това е един от „най-щастливите моменти в живота и”.

Бях толкова щастлива да получа Оскар, казва Шер. Тогава тази награда значеше много за мен, тя ми върна достойнството. Мерил Стрийп се радваше за мен, цялото ми семейство бяха до мен. Това беше най-красивят момент от живота ми. – споделя звездата, като добави:

Одри Хепбърн, която обожавах, но до тогава не я бях срещала - се приближи към мен и ми каза: Толкова съм щастлива, че точно ти спечели! Това почти ме взриви, дори означаваше за мен повече от самия Оскар.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати