Лейди ГаГа иска да прави феновете си щастливи

Лейди ГаГа

Хитовата певица иска да продължава да „ражда малки чудовища” за сцената. Тя споделя, че очаква с нетърпение да дойде момента, когато ще създаде свое семейство, но сега е още твърде рано затова. Сега ГаГа е съсредоточена върху кариерата си и да прави щастливи феновете.

"Мисля, че в даден момент, ще имам семейство и деца и всички онези неща, но не точно сега. ..Сега имам много фенове, на които трябва да поддържам интереса..Трябва да рода много „малки чудовища, така че е необходимо да огранича стриите.", шегува се ексцентричната ГаГа.

25- годишната певица (чието истинско име е Стефани Германота) разкри желанието си, че се надява за в бъдеще, да осъществи режисьорския си дебют зад камерата.

Лейди ГаГа

"Аз съм музикант и поп певица. Много бих искала да продължа да правя музика, както и да застана от страната на режисьора. Точно сега обаче съм съсредоточена към предстоящето си турне, за което съм много развълнувана." - добави звездата.

Гага също така призна, че яйцето от което се „излюпи” по време на тазгодишните награди "Грами" може да го покаже отново по време на предстоящото си турне.

"Не знам", заяви тя. "Аз говоря за това много. Точно сега, това е нещо като продължително представление, което няма край. Искаме да предадем идеята за възраждане и смърт и за цикъла на живота. "

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати