ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Линдзи Лоън отново навестена от полицаи

Линдзи Лоън отново навестена от полицаи

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън беше осъдена на 120 дни домашен арест и 480 часа общественополезен труд, след излежаване на присъдата, заради кражба на златна огърлица на стойност 2500 долара от луксозен бутик. За целта и беше окачена проследяваща гривна на глезена, ако напусне дома си алармата ще се включи и тогава присъдата ще е по-тежка.

По време на поредния процес Лоън първо пледира невинна, а след това не оспори обвинението. С деянието си актрисата наруши пробация наложена и през 2007 г. за шофиране в нетрезво състояние с три години условна присъда.

Полицията посети скандалната актриса в дома й, във вторник вечерта. Причината беше, рутинна проверка, която трябва да установи дали устройството поставено на крака й работи. Офицерите посетили Лоън я заварили да чете сценарий и да се препича на слънце на покрива на къщата си в Калифорния.

Говорителят на Лоън Стив Хоник заяви пред "Лос Анджелис Таймс": „Полицията дойде като част от стандартна процедура за да се уверят, че оборудването за наблюдение работи правилно."

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest