Карибски пирати: В непознати води с приходи над 800 мил.долара

Карибски пирати: В непознати води с приходи над 800 мил.долара

Четвъртата част на поредицата с Джони Деп „Карибски пирати: В непознати води” е достигнала рекордната сума от 800 млн.долара, въпреки че е само от три седмици по кината.

Според the Hollywood reporter касовия филм на Дисни, се очаква да достигне приходи над 1 млрд. долара през следващите седмици.

Първия филм на „Карибски пирати: Проклятието на черната перла”, достигна приходи от 349 млн. долара. Продължението "Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца" успя да събере в касите на кината в световен мащаб над 640 млн. долара.

Последния филм от поредицата „Карибски пирати: В непознати води”, разби боксофисите с над 800 млн.долара само за три седмици на големия екран. Това е ѝ първия филм от поредицата на 3D формат, който взриви чуждестранните пазари включително Русия, Китай и Бразилия.

„Филмът спечели над 800 милиона долара в бокс - офисите по цял свят. Няма съмнение, че този филм е невероятен хит”, съобщи Чък Виане - президент на Дисни за разпространение.

Най – касовия филм за Дисни не подмина и България. „Карибски пирати: В непознати води” е най- печелившия филм за всички времена показван на голям екран в България..

Карибски пирати: В непознати води с приходи над 800 мил.долара

Само за три седмици продукцията с Джони Деп и Пенелопе Крус задмина предишния рекордьор „Принцът на Персия: Пясъците на времето" с приходи от над 1 400 800 лева. Филмът е видян от над 144 000 българи, което го превърна в най-гледания филм за 2011 година.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати