Джейда Смит: Разстоянията поддържат брака ми жив

Джейда Смит

Американската актриса и съпруга на Уил Смит Джейда Пинкет Смит твърди, че ключът към дълготрайния ѝ брак е времето, което прекарват разделени един от друг.

Джейда Смит признава, че и двамата обичат да си почиват един от друг, от време на време, като смятат, че това прави връзката им по-силна.

"Хората си мислят, че ние не прекарваме много време заедно. Всъщност твърде много време, ако питате мен. Хубаво е понякога да сме на разстояние един от друг, така запазваме връзката си", казва г-жа Смит.

Актриса признава, че докато си взима почивка от съпруга си, за децата тя няма такава. Тя разкрива, че докато преди време е мислила какво да направи за себе си, сега те са на първо място и тя ще бъде винаги там за тях.

Джейда Пинкет Смит е омъжена за Уил Смит в продължение на 14 години, от когото има две деца Джейдън и Уилоу. Джейдън Смит е само на 13 години и очевидно е наследил таланта на родителите си. Той играе главната роля във филма „Карате кид“, който събра приходи от 343 милиона щатски долара.

Джейдън не е единственото талантливо дете във фамилията. Уилоу е на 10 години и вече е подписала първия си договор с лейбъла "Рок нейшън" на Джей-Зи. Първата й песен, озаглавена "Whip My Hair", бележи значителен успех, като успя да влезе в музикалните класации, както в Америка така и в Европа.

Джейда Смит, Уил Смит

39-годишната актриса защитава решението на нея и Уил, да пуснат децата си на тази крехка възраст в шоубизнеса. Те очевидно следват стъпките на родителите си - Уилоу е успешна певица, докато Джейдън се е снимал вече в няколко филма.

Джейда твърди, че има толкова много други деца, за които хората трябва да мислят и да остават нейните деца в техните ръце. Тя допълва още, че хората трябва да знаят, че не би допуснала децата си в такава среда, ако това им вреди по някакъв начин.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати