Секс видеото на Дженифър Лопес е било откраднато

Дженифър Лопес

Драмата около предполагаемото секс видео на Дженифър Лопес (41) и бившия ѝ съпруг Оджани Ноа (Ojani Noa) продължава. След като певицата успя да предотврати публикуването на видеото с предварително съдебно разпореждане, сега се появи поредната шокираща новина. Видеото е било откраднато.

От 2007 г. латино дивата Лопес води борба с бившия си съпруг Оджани Ноа за секс касетата, заснети по време на техния краткотраен брак на меден месец през 1997 г.

Първоначално адвокатите на Лопес се възползваха от клауза в брачния им договор, според който му е забранено тяхното разпространение. Сега бившия сервитьор Оджани намери начин да се възползва от пикантни сцени като ги превърне в обществено достояние. Той го продаде на настоящето си гадже Клаудия Васкес, която лично ще се заеме с продажбата и реализирането на солиден мултимилионен хонорар от сделката.

Стана ясно, че дори и това не е единствения източник, който може да предостави на обществото компроментиращите кадри на J.Lo. Оказа се, че видео материала е бил откраднат и от агентът на Ноа Ед Майер. Какви са неговите планове за касетата с любовни сцени на суперзвезда, не се знае. Със сигурност обаче е ясно едно. Дженито трябва да бъде подготвена за всичко, защото въпроса не е приключил.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати