Ким Кардашиян носи копие на годежния си пръстен

Ким Кардашиян

Риалити звездата Ким Кардашиян носи реплика на своя годежен пръстен за 2 млн. долара. Тя се сгоди миналия месец за баскетболиста Крис Хъмфрис, от когото получи пръстен с 20.5 каратов диамант.

Звездата очевидно я е страх да се разхожда с толкова скъпа придобивка и затова е направила копие на пръстена, вместо диамант носи цирконий. Тъй като Ким споделя, че иска да носи пръстена постоянно.

Близък до Ким разкрива, че фалшификата трудно би го разпознал нетренирано око. В същото време той добавя, че за Кардашиян би било истинско бреме разхождайки се да носи пръстен, който е на стойност около половината от стойността на къщата ѝ.

"Ким е тотално влюбена в Крис. Това според нея е най-подходящия начин да го покаже, като не сваля пръстена от ръката си. Оригиналният пръстен ще носи на специални събития и когато се чувства комфортно. Когато обаче просто се разхожда, ще е с копието", разкрива източник.

Но дори и за дубликата тя трябва да се грижи, защото въпреки, че не диамант, все пак е доста скъпо бижу.

"Ким се беше доверила на много популярен бижутер, който да изработи съвършеното копие на пръстена й. Пръстенът не е някаква евтино изглеждащи дрънкулка с лош вкус, а абсолютно с класа и на топ ниво, точно като Ким", заяви източника.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
вожг
вожг
02.01.2012 19:02
ким кардашин е супер.
0
0