Марая Кери се опитва да продаде първите бебешки снимки

Марая Кери се опитва да продаде първите бебешки снимки

Марая Кери се опитва да продаде правата за първите снимки на нейните деца, направени за списание.

Певицата, която роди близнаци преди два месеца, от съпруга си Ник Кенън - ще получи около 200 000 долара за снимките на децата, според непотвърдени източници.

"Марая и Ник са по-загрижени да постъпят правилно, отколкото да получат най-високата цена, която могат да вземат за снимките на близнаците", твърдят близки на двойката.

Ник Кенън споделил в радиоефир, че не се чувстват много комфортно от факта, че трябва да продаде правата на първите публични снимки на децата си. Като се има в предвид обаче, че почти всяка списание биха платили огромна сума за снимките на децата, с което те стават много ценни за папараците и буквално биват преследвани от тях. Това става необходима стъпка.

Кенън разкрива още, че майчинството променило много Марая Кери, която му признала, че "сега се чувства като истинска жена".

Марая Кери разбра какво означава да бъде „жена”, едва след като стана майка. Певицата дари с живот близнаците Монро и Скот на 30 април тази година. Съпругът ѝ Ник Кенън разкри, че е забелязал значителна промяна в жена си, след появата на новите членове на семейството.

Кенън твърди също, че и неговите лични приоритети в живота са се променили. Сега на първо място стои семейството му и това, че е баща. Както и че той трябва да бъде модел за подражание на свойте деца.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари