Destiny Child се завръщат?

Бионсе Ноулс

Бионсе Ноулс подхрани спекулациите, за завръщане на Destiny's Child (Дестинис чайлд). Ноулс е организирала среща с бившите си дружки, като евентуалната причина за това е нов албум, който смятат да запишат.

Поп дивата разтърси публиката на фестивала в Гластънбъри, миналия месец, изпълнявайки песни както от собствените си хитове - така и най-популярните песни на Destiny's Child.

Бионсе Ноулс, Кели Роуланд и Мишел Уилямс се разделиха през 2005 г. заради желанието на певиците за самостоятелни изяви. Те се събраха на сцената през септември 2007 г. в Лос Анджелис на концерт на Бионсе. Трите изпяха заедно "Survivor".

"Съдбата на Destiny's Child никога няма да е история. Ние все още сме като сестри и всяка година правим нещо заедно. Така че е напълно вероятно Destiny's Child да се съберат отново един ден", сподели Бионсе в обръщение към пресата.

Също така Бионсе, която е омъжена за рапъра Джей Зи, наскоро разкри, че винаги е искала да има бебе като навърши 30-годишнината си и че най-вероятно тогава ще се отдаде на семейството си и ще се "пенсионира".

Засега обаче 29-годишната дива няма никакво намерение да се отказва от правенето на музика, а кога ще стане това "Само Бог знае", заяви звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати