ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Шер постави нов рекорд

Шер постави нов рекорд

Шер постави нов рекорд

Известната певица Шер постави необикновен рекорд в американския хит-парад. Тя е първата певица в историята, която има подобен успех.

Шестдесет и четири годишната звезда е първата и единствената в историята певица, чиито песни са достигали до върха на класацията в продължение на цели шест десетилетия.

За пръв път Шер е стигнала до върха на американската топ-класация през август 1965 година с песента „I Got You Babe”, която изпя със съпруга си Сони Боно.

През седемдесетте години тя четири пъти е била на върха на класацията за музикални хитове. През осемдесетте тя е имала три пъти същия успех.

Шер постави нов рекорд

През деветдесетте на първо място в американската класация са достигнали синглите й „Believe”, „Strong Enough” и „All or Nothing”.

През 2000-та година за най-добри са обявени синглите й „A Different Kind of Love Song”, както и песента „When the Money's Gone”.

Новото парче на Шер „You Haven't Seen the Last of Me” от мюзикъла „Бурлеска” с участието на Кристина Агилера е на първо място в класацията на Billboard.

Освен това за тази песен Шер през тази година получи и наградата Златен глобус в категорията „Най-добра оригинална песен във филм”.

Шер е известна не само с таланта си, но и с екстравагантните си татуировки, както и с десетките пластични операции, с които коригира формата на тялото и лицето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати