ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Хайди Клум: Да бъдеш майка е предизвикателство

Хайди Клум: Да бъдеш майка е предизвикателство

Хайди Клум: Да бъдеш майка е предизвикателство

Немският супермодел Хайди Клум, която отглежда четири деца заедно със съпруга си Сийл, споделя че да има деца е цяло предизвикателство.

"Това е огромна отговорност да имаш четири деца. Всичките те имат различни предпочитания, какво харесват или не харесват. Човек трябва да се научи как да се справя с това и в същото време да им дава цялата си любов от която имат нужда", споделя звездата.

"Когато имаш една дете, можеш да се съсредоточиш върху него. С четири това е много по-трудно. Трябва да се увериш, че отделяш необходимото внимание на всяко едно от тях. Също така трябва да знаеш, че всичките са коренно различни и може би имат различни нужди. А в края на деня, не е останало много време за вас самите! "

Хайди Клум: Да бъдеш майка е предизвикателство

Въпреки всичко Хайди признава, че е голяма късметлийка за дето има такива прекрасни деца. Тя и съпругът й певеца Сийл имат три момчета Лени на седем години, Хенри на пет, Йохан на четири, както и 20-месечната Лу. Щастливото семейство отглеждат в дома си и две немски овчарки на име Фреди и Макс.

Клум разкрива още че децата са силно привързани едно към друго и много се обичат. "Момчетата помагат за отглеждането на сестричката си, като хренене и включването във всички дейности към отглеждането й", разкри красавицата.

"Кучетата от своя страна помагат на децата да поемат отговорност към някой друг. Те се грижат основно за тях – хранят ги, разхождат ги. Учат се на правила, като са направили графици, за да си разпределят длъжностите."

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати