Зоуи Салдана на ръба на нервна криза

Зоуи Салдана

Актрисата Зоуи Салдана от фантастичния филм Аватар, стигна почти до психически срив след ролята си на принцеса Нейтири във филма на Джеймс Камерън.

Салдана признава, че дълго време след премиерата на филма, не можела да се съвземе от успеха му. Тя била направо изтощена от пътуванията по цял свят и смяната на климата. Стигнала до момент в който в продължение на цял месец само спяла.

„Тялото ми се беше изчерпало и в края на годината, просто се сринах. Седях в хотелската си стая и не можех да спра да плача. Не можех и да стоя будна. Трябва да съм спала цял месец“, разкрива звездата.

33-годишната красавица признава, че и е отнело много време да се възстанови, въпреки че е продължила да се снима във филми. Голяма помощ са оказали също така и семейството й.

Сега Зоуи предпочита да върви с по-бавно темпо на живот, заедно с приятеля си Кийт Бритън. Също така тя признава, че ако чувства за необходимо дори би се отказала да проверява имейлите си.

„Не се къпя ако не искам. Не отговарям на имейли, ако нямам желание. Това е малко егоистичен, но здравословен начин на живот. Знаете ли, че човек се състарява преждевременно, ако се опитва на всички да угоди “, споделя мъдро звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати