Джони Деп се страхува от мемоарите на Кейт Мос

Джони Деп

Холивудският актьор Джони Деп, който си живее необезпокояван с приятелката си Ванеса Паради и двете им деца, се притеснява от мемоарите на бившето си гадже, британския супермодел Кейт Мос.

Двамата са имали доста буйна връзка, в която не липсвало наркотици и купони до зори. Деп се притеснява именно тези истории да не излезнат на бял свят в книгата, тъй като модела е обявила, че ще разкаже за всичките си връзки и то с подробности.

Актьорът от “Карибски пирати“ се е потрудил доста за да заличи имиджа си на лошо момче, най вече заради децата си.

“Джони не иска неговото минало да излиза наяве, още повече заради децата. Ако издаде подобна книга с лудориите на Деп, несъмнено един ден тя ще стигне и до тях. Той не иска те да разбират какъв живот е водил баща им на млади години, а дори и самата Венеса не знае за много от случките в миналото му “, разкрива източник, близък до звездата.

Според друг източник Кейт е все още ядосана на Деп, тъй като я е зарязъл преди време и това е начин да си го върне. Деп се е опитал да я убеди да не го включва във мемоарите си, но като се има на предвид, че той е и основната причина, на която моделката ще заложи за да тиражира добри продажби, едва ли ще го отпише от историята за живота й.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати