ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Салма Хайек бясна на Линда Еванджелиста

Салма Хайек бясна на Линда Еванджелиста

Салма Хайек

Холивудската актриса Салма Хайек не е на себе си откакто излезе на яве извънбрачното дете на съпруга й Франсоа-Анри Пино. Френският милиардер е биологичен баща на четиригодишния син на супермодела Линда Еванджелиста.

Дълго време моделката не разкриваше истината за бащата на детето си, но сега тя е завела иск към милиардера за издръжка му. Стойността на месечната издръжка, която Еванджелиста иска да получи от бащата е 46 000 долара.

Това е най-голямата издръжка искана някога в историята на семейния съд, твърди запознат. Самата Еванджелиста е доста богата и се предполага, че делото което е завела, е защото все още е ядосана на Франсоа, задето е избрал актрисата пред нея. Само за миналата година Еванджелиста е заработила сумата от 1.8 милиона долара.

Това обаче изобщо не се е понравило на чаровната актриса. Хайек е бясна на бившата моделка задето се опитва да злепостави семейството й.

Франсоа-Анри Пино и Салма Хайек сключиха брак през 2009 година. Двойката има една дъщеря Валентина, която също е на четири години. Очевидно Пино е имал едновременно връзка и с двете красавици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати