Даян Крюгер иска деца

Даян Крюгер

Немската актриса Даян Крюгер иска да има деца от дългогодишния си приятел Джошуа Джаксън.

35-годишната Крюгер няма желание да сключва втори брак поне за сега, тъй като има горчив опит от първия с бившия си съпруг Гийом Кане, но е готова да създаде семейство с Джошуа.

Крюгер се омъжи за френския актьор и режисьор Гийом Кане през 2001 г. и се разведе пет години по-късно през 2006 г.

"Не съм за брака и нямам желание да сключвам такъв, но определено искам деца", разкрива актрисата. " Имам три племенници и въпреки че нямам опит с децата те ми имат голямо доверие. Едната от тях живее в Лондон, a двамата с Джош обожаваме този град. Винаги когато ходим там я водиме в парка, зоологическата градина и естествено в магазините за децки играчки. "

Даян и канадския актьор Джошуа наскоро отпразнува петата си годишнина с романтична почивка в Париж. Звездата от „Гадни копилета“ вярва, че тайната на успешното им връзка е, че двамати си дават свободата, от която се нуждаят в кариерата, но също така са уверени, че посвещават достатъчно време един с друг.

"Животът е по-важен от работата. Току-що отпразнувахме петата си годишнина в прекрасен ресторант в Париж, прекарахме чудесно заедно. Трудно е да поддържаме връзка от разстояние, но ако искаме да бъдем заедно то се свежда до взаимно доверие и пространство, което си даваме един на друг" , споделя звездата.

"Имаме три седмично правило - през което трябва да се видим, в противен случай ще се отдалечим твърде много. Но в същото време се радваме на свободата и това, че всеки от нас има свой собствен живот . Аз съм много независима. Не знам как бих била с някой, който иска да сме 24 часа заедно", сподели още Крюгер.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ooo
ooo
11.09.2011 22:12
"водиме", "децки" ?!
Правописен речник нямате ли ?!
0
0