Браковете на звездите

Браковете на звездите

Сред най-често женещите се звезди е холивудската звезда Мелани Грифит. Преди да се омъжи за Антонио Бандерас, Мелани се е женила два пъти.

И двата пъти – за един и същи човек, известният секс символ на Холивуд Дон Джонсън. След като се развеждат, двамата актьори откриват колко си липсват.

Режисьорът и актьор Били Боб Торнтън е бил женен пет пъти. Последната му съпруга е холивудската звезда Анджелина Джоли. Двамата шокират всички с любовните си игри.

Те признават, че често в игрите им присъства кръв и остри предмети. През 2003 година обаче и двамата откриват, че нищо не е в състояние да съживи брака им.

Браковете на звездите

Анджелина премахва татуировката с името на Били Боб от рамото си. Основна причина за раздялата им е нежеланието на Били Боб да споделя радостта на съпругата си от отглеждането на осиновени деца.

Били Боб признава, че това е последният му експеримент в областта на бракосъчетанието и не смята да опитва никога отново да минава под венчило.

Най-много бракове в Холивуд има актрисата Елизабет Тейлър. Легендарната холивудска дива е била женена цели осем пъти, като два пъти за един и същи човек.

Това е актьорът Ричард Бъртън. В списъка на съпрузите й са двама актьори, милионер, кинопродуцент и сенатор. За пръв път тя се жени на двадесет и три години – за Конрад Хилтън, дядото на Парис Хилтън.

Когато се запознава с Ричард Бъртън, Тейлър е омъжена за друг актьор – Еди Фишър, когото развела със скандал. Бъртън и Тейлър се женят, развеждат се и отново се женят. На Свети Валентин той й подарява най-голямата перла в света, известна днес като Перлата Тейлър.

Но последният й брак е с обикновения строител Лари Фортенски. Двамата се запознават в клиника за лечение на наркомани. Бракът им трае пет години.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати