Кайли Миноуг: Родителите ми не ми натякват за деца

Кайли Миноуг: Родителите ми не ми натякват за деца

Родителите на Кайли Миноуг са сред малкото хора, които не натяквали непрекъснато на звездата за поколение.

43-годишната певица, която има връзка от три години с испанския модел Андрес Веленкосо и е писнало от хора, които я питат, кога планира да има деца. Тя е благодарна на родителите си, че не се опитват да я заставят да стане майка.

„Мразя този въпрос – Кога смятате да имате деца? Но удивителното е, че никога не ми е задаван от родителите ми. Те никога не са оказвали натиск върху нас“, споделя звездата.

Поп певицата допълва още, че въпреки всичко обича много децата и ако и е писано да има такива би била много щастлива. Тя допълва, че мечтае за свое семейство и смята също, че Андрес ще е добър баща.

Кайли не изключва възможността за в бъдеще да има свои деца, но за сега тя се задоволява да угажда на племенниците си.

"Брат ми Брендън има син Чарли, който е на пет, малкото му братче Джеймс е двегодишен и момченцето на Дани, Итън е само на една годинка. Те всички бяха на моето шоу в Мелбърн и аз ги виждах от сцената", казва певицата.

Въпреки, че Кайли определя себе си като моногамна тя призна, че не е склонна да се врича във вечна вярност.

"Не обичам да се чувствам в примка. Може би това усещане е засегнала отношението ми към брака. Но не става дума за страх от обвързване. Аз имам връзка и винаги съм била моногамна в отношенията си. Става въпрос за това, че искам да дишам спокойно", разкрива Миноуг.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари