Робърт Патинсън ще записва албум

Робърт Патинсън

Звездата от вампирската сага „Здрач“ ще записва първия си музикален албум.

Като малък актьорът е искал да стане музикант и с това да си изкарва прехраната. Сега Патинсън е наел студио, за да напише първия си музикален албум.

„Музиката е неговата първа любов. Той се измъчваше много, защото през последните години нямаше време за това. Сега обаче Роб ще запише първият си албум и това е един от най-щастливите моменти в живота му“, разкрива близък до звездата.

Две от песните на Патинсън са включени в саундтрака към сагата „Здрач: Зазоряване“ Източникът твърди, че от дълго време песните са били готови, но натоварената програма на актьора, не е позволила те да бъдат записани.

„Сега Роб си взе няколко седмици, за да подготви всичко преди промоцията на следващият филм от поредицата на „Здрач: Зазоряване – Част 1”, заяви източникът.

25-годишният актьор призна, че винаги е обичал музиката: „Никога не съм се стремял да ставам актьор. Аз обичам да свиря на пиано. Като малък си представях как свиря на пиано в някой бар и отпивам от чаша уиски поставена на пианото“, споделя звездата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати