ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Риана се вози с градски транспорт

Риана се вози с градски транспорт

Риана

23-годишната суперзвезда от Барбадос реши да се повози в лондонското метро. Риана взела метрото, за да стигне до лондонската зала О2 Арена, където в сряда вечерта се проведе първия концерт на младата изпълнителка, съобщи сайтът ShowbizSpy.

Певицата е била небрежно облечена с бяла тениска и тъмни очила, но естествено не е останала за дълго незабелязана, когато се е качила в претъпканото метро с бодигардовете си. Риана позирала щастливо за снимка с някои от феновете, които също се били запътили до мястото където се провежда концерта в Норт Гринуич.

„Тя смяташе, че ще е забавно, да се повози с метрото. Хората от антоража й се съгласиха, така че тя си купи карта за пътуването и се качи заедно с антуража в претъпканото метро. С качването си Риана веднага е разпозната от нейни почитатели, които поискаха да си направят снимка“, съобщи източник близък до звездата.

„Тя беше като всеки друг пътник, освен огромния й антураж. Щастлива да позира за снимки Риана отговори и на няколко въпроса на фенове. Почитателите останаха шокирани от факта колко земна и естествена е тяхната идолка“, добави още източникът.

След като стигнала до спирката по предназначение, Риана скочила в чакаща я кола пред станцията, с която изминала последното разстояние до мястото на концерта.

На 5.10 в сряда Риана изнесе първия от десетте си концерта в зала О2 Арена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest