Ким Кардашиян се развежда

Ким Кардашиян

Не мина много време от сватбата на една от най-добре платените реалити звезди Ким Кардашиян и 26-годишния играч на НБА Крис Хъмфрис, и се появиха първите слухове за тяхната раздяла.

Британският вестник „Дейли Мейл“ цитира, говорителят на 30-годишната Кардашиян Уилям Морис в свое изявление, в което съобщи, че няма да продължава да представлява Крис Хъмфрис като твърди, че двойката ще се развеждат.

"Не знам кога ще обявят раздялата си или защо въобще се ожениха, но те приключиха с брака си", твърди източникът. "Ким и Крис не са били заедно в продължение на цял месец, докато Ким беше в Ню Йорк. Тя живееше в хотелската си стая, която Крис дори веднъж не посети".

Морис още твърди, че програмата на Ким за 2012 г. е вече готова, включително и планираните почивки, в които Хъмфрис не фигурира.

Наскоро за друг американски таблоид риалити звездата призна, че е нещастна в брака си с Крис, както и че кавгите между тях не спират.

"Не знаех, че бракът ще бъде толкова труден. Цялото това пътуване и работа оказва голямо напрежение и за двамата", призна красавицата.

Близък до Кардашиян разкри, че тя не се чувства готова за този живот: "Всичко се случи твърде скоро, преди да осъзнае дали двамата си подхождат. Също така Ким е притеснена, че Крис не е достатъчно зрял и може да я използва заради парите й. Той се опитва да влезе в риалитито на Ким и сестра й Кортни и дори да доминира там."

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати