Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл отново заедно

Джъстин Тимбърлейк

Холивудската знаменитости Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, които се разделиха по-рано тази година, показаха доста близки взаимоотношения. Двойката беше засечена да се забавлява заедно четвъртък вечерта в Лос Анджелис на премиерата на последния филм с участието на Тимбърлейк „In Time“.

„Двамата изглеждаха щастливи и влюбени, като не се изпускаха един друг от поглед. Няма съмнение, че те са отново заедно. Не би могло да изглеждат по-влюбени“, каза близък до звездите, присъствал на партито.

Партньорките на Джъстин във филма Аманда Сийфрайд и Оливия Уайлд, с които той беше романтично свързан в миналото, също бяха там, за да отпразнуват премиерата на филма.

Освен в личният си живот Тимбърлейк набира скорост и като актьор. Звездата от "Социалната мрежа" този път ще се бори с времето в научнофантастичния екшън "In Time".

Режисьор на филма е създателят на „Гатака“ Андрю Никол.

Джесика Бийл

Действието се развива в близкото бъдеще, когато хората са програмирани генетично да не живеят повече от 25 –годишна възраст, за да се предотврати пренаселването на Земята. Богатите са на практика безсмъртни, докато останалите, които не разполагат с достатъчно средства, нямат право да живеят.

Тази гледна точка не е много далече от днешно време, където богатите успяват да си подсигурят по-дълъг и качествен живот, а за бедните остава да се борят с ежедневните си проблеми.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати