ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Братът на Мадона е бездомник

Братът на Мадона е бездомник

Мадона

Големият брат на Мадона живее под мост в Мичиган.

Преди около година Антъни Чиконе бива изгонен от баща си Тони Чиконе от семейната винарна, където работи. От тогава той е принуден да живее по улиците на Травърс Сити, Мичиган и единствената прехрана, която може да си подсигури е като събира празни бутилки и консерви.

55-годишният Антъни бил разочарован от цялото си семейство, включително и от сестра си Мадона, която е мултимилионерка. "Семейството ми ми обърнаха гръб, когато изживях най-тежкия си момент", признава Антъни.

На въпрос, защо сестра му не му помага, той отговаря: „Мислите ли, че не са ми задавали милион пъти този въпрос – защо съм бездомник, след като сестра ми е мултимилионерка. Никога не казвай - никога. На всеки може да се случи. Живея от отпадъците, които събирам за да връщам, но най-трудно е през зимните месеци, когато е адски студено. Можеш да получиш увреждане на нервите, а това е по-малкият проблем. При силно измръзване можеш да изгубиш части от тялото. Имам приятел, който загуби 10-те си пръсти на краката, а други умряха от хипертония“, сподели той.

Антъни е второто от осемте деца в семейството. Мадона има още шест братя и сестри Мартин, Паула, Кристофър, Мелани и полу-брат и сестра Марио и Дженифър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати