ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Хю Джакман отвори благотворително кафене

Хю Джакман отвори благотворително кафене

Хю Джакман

Актьорът от „Жива стомана“ отвори собствено кафене с благотворителна цел, разкриха от ShowbizSpy. Кафенето носи името Laughing Man Coffee & Tea in New York, в което ще се предлагат чай, кафе и шоколадови изделия, която основна цел е да се събират пари за добри каузи.

Идеята за такъв тип заведение идва на Джакман, по време на пътуване до Етиопия през 2009 г. Тогава актьорът се запознал с фермер на име Дюкейл, който го вдъхновил да даде нещо от себе си за благородни каузи.

В този момент 43-годишната звезда решава да основе благотворителна организация към която се присъединяват двама от най-близките му приятели Бари и Дейвид Стейнгард. Организацията носи името „Laughing Man“.

„Срещнах човек, който много промени начина по който гледах на света. Също като Дюкейл засадих кафеени дървета и разбрах, че упоритата работа на един човек може да промени цяло общество. Бях вдъхновен от този човек и му дадох обещание, че ще дам и своят принос, част от което е и организацията „Laughing Man“, заяви актьорът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати