Бионсе ще си има момиченце

Бионсе Ноулс

Поп певицата Бионсе Ноулс е в очакване на първата си рожба. Тя и съпругът й рапъра Джей Зи са била много развълнувани, когато са разбрали, че ще имат дъщеричка. Бионсе обяви публично бременността си на церемонията по връчване на наградите на MTV, състояла се в края на август.

„Бионсе е много развълнувана да има дъщеря. Тя и майка й Тина имат много силна връзка, каквато тя също би искала да изгради с дъщеря си“, каза източник, близък на певицата.

От момента, в който разбра, че ще е момиче Бионсе е непрекъснато по бебешките магазини, за да купува дрехи на неродената си дъщеричка.

„Семейството и е обезпокоено, че няма да остане бебешка дрешка в магазините до декември месец, да купят и те нещо за бебето“, каза приятел на звездата.

В същото време 30-годишната певица призна, че няма никакви притеснения относно бременността и майчинството: „Всичко върви много добре. Аз съм много щастлива с всичко, което се случва в момента“, споделя Ноулс.

„Не съм нервна, защото знам, че това се случва в точното време. Омъжих се в най-подходящият момент за мен, и сега очакваме първото си бебе. Не бързахме с нищо и сега имам чувството, че съм благословена с всичко да се случи по съвсем естествен начин“, споделя още звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати