Джъстин Бийбър ще си прави тест за бащинство

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър е готов да направи тест за бащинство, за да докаже, че не е баща на бебето на фенката си. 20-годишната калифорнийка Марая Йетър продължава да твърди, че Бийбър е баща на четиримесечния й син Тристин.

По тази причина тийн идола е решил да докаже противното като се подложи на тест за бащинство. Певецът е уведомил Йетър, че ще направи ДНК тест, с който да удостовери, че не той е бащата. Също така Бийбър заяви, че няма намерение да се среща лично с изцата, а всичко ще мине по съдебен ред.

Когато го попитали какво би казал на Марая, ако се срещне с нея, той заяви: "Нищо, няма да си губя времето ... Предполагам, че тя е скалъпила всичко, за да й се обърне внимание, но това не е нещо, което ме интересува. С такива хора не си заслужава да си губя времето. "

Бийбър е „обвинен“, че е правил секс с фенка на 25 октомври 2010 г. след негов концерт в Стейпълс Сентър в Лос Анджелис. Той сподели, че като се докаже, че обвиненията са фалшиви, Йетър ще изглежда като глупачка.

Певецът споделя, че не е притеснен за репотацията си във връзка с този скандал, тъй като такива хора вредят повече на себе си, не на лицето от което се опитват да се възползват.

„Моите фенове са великолепни. Наистина нямам думи да им опиша колко съм им благодарен, че ме подкрепят през цялото време. Имам най-великите фенове на света, не бих могъл да искам нещо повече“, сподели още звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати