Крис Браун си купи къща за 1.5 млн. долара

Крис Браун

Крис Браун брой 1, 5 млн. долара за имение на пословичните Холивуд Хилс.

Бившият възлюбен на Риана смени досегашното си жилище от 2.500 кв.м в западен Холивуд, тъй като събра куп глоби за неправилно паркиране от общината. Браун паркирал редовно пред имота си, което е оправдано, единственият проблем бил обаче, че местата са предназначени за инвалиди.

„Тази година е много по-добра за Крис. Той не трябва повече да се занимава с любопитни съседи или паркинг въпроси. Крис е много по-щастлив в новия си дом“, съобщи източник, близък до звездата.

И докато Брун се премести в елитния квартал на Лос Анджелис бившата му изгора Риана, заради която Крис беше осъден на пет години пробация за домашно насилие, се изнесе от там. Барбадоското чудо продаде имението си от общо 8.500 кв.м за 4.5 млн.долара, след като плати за него 6.9 млн. само преди две години.

През август Риана заведе дело срещу строителната фирма, построила къщата, която се състой от общо осем спални и десет бани, защото конструкцията не била надежна и има течове при лошо време. В жалбата певицата обяснява, че „има значително проникване на вода, както и наличие на влага в цялата къща“.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати