ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Бракът между Аштън Къчър и Деми Мур е свършен

Бракът между Аштън Къчър и Деми Мур е свършен

Аштън Къчър, Деми Мур

Има неща, които са непростими! Една нощ на Аштън Къчър със Сара Лийл, на шестата годишнина от сватбата му с Деми Мур, боли повече от всяка друга изневяра.

Припомняме, че 33-годишният Кътчър, бе заловен на 24 септември в хотелски апартамент да се забавлява в компанията на 22-годишната Сара. Лийл твърдяла, че по това време Кътчър и Мур вече били разделени, разкриха от Us Weekly.

След случилото се 49-годишната Деми не можела да гледа със същите очи на брака си с 16 години по-младия си съпруг, разкри близък до актрисата. „Деми все още обича Аштън, но той отиде твърде далеч. Прояви неуважението както към нея, така и към брака им“, твърди източникът.

„Определено тя положи доста усилия, да запази брака си през последните месеци и да му прости, но не можеше да приеме публичното унижение. Тя не смята, че това би било правилното решение“, добави още източникът.

Друга причина за взетото решение са трите й дъщери, Румър, Скаут и Талула, от втория съпруг на Деми Брус Уилис. Тя иска да им даде пример и знае, че това не е нещо което може да се прости.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати