Принц Хари се захласна по хазарта

Принц Хари

Братът на британския престолонаследник Уилям принц Хари се увлече по хазарта в Лас Вегас. Хари прекара уикенда в столицата на порока, като няколко пъти привлече вниманието към себе си. В петък вечерта кралската особа се развихри в луди танци в „Tryst“, след което не останал незабелязан и на следващата вечер в популярно казино. Изглежда късмета не му е проработил, тъй като проиграл около 300 долара, но пък бил очарован от безплатните питиета, разкриха от сп. „Пийпъл“.

От началото на октомври, Хари е на военно обучение във военновъздушната база "Arizona's Gila Bend Air Force Auxiliary Fiel", която не е далеч от Лас Вегас. Въпреки строгият контрол в базата, 27-годишния принц намерил начин да излезе с някои от колегите си и да посети градът на греха.

Едно от местата, на които се озовал принцът с дружинката било култовото шоу на "Цирк дьо Солей". Там Хари бил много впечатлен от акробатичните номера на артистите, разказват очевидци. Като последна част от посещението си във Вегас, компанията завършила вечерта в нощен клуб "XS", където заели места на централния дансинг, обикновено пазени за собственика.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати