ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Люис Хамилтън все още влюбен с Никол Шерцингер

Люис Хамилтън все още влюбен с Никол Шерцингер

Люис Хамилтън

Състезателят от Формула 1 Люис Хамилтън и настящата съдийка на американския Х фактор Никол Шерцингер се разделиха официално миналия месец, след четиригодишна връзка. 26-годишният пилот не е много щастлив от този факт като заяви пред журналисти, че се надява един ден те да се съберат отново.

Двойката бяха хванати от фотографи на паркинг в Лос Анджелис по-рано тази седмица, където спортистът не изглеждал, че страда много по бившата си изгора.

"На тези снимки не се вижда всичко. Имахме наистина добра седмица с Никол. Прекарахме няколко прекрасни обяда и вечери зедно, а и все още е твърде рано да се каже как ще се развият нещата. Двамата имаме силни чувства един към друг. Обичам я много и кой знае, един ден може пак да се съберем", заяви Хамилтън.

Спортистът и 33-годишната Никол Шерцингър се разделиха, тъй като състезателят все още не се чувства готов да създаде свое семейство и да има деца.

Никол Шерцингър

"Люис и Никол решиха, че трябва да се разделят. Тя искаше повече, отколкото той би могъл да й предложи на този етап в живота си", каза източникът.

След раздялата им Люис сподели, че двамата ще си останат приятели. Той призна, че му е доста трудно, но семейството му помага да продължи напред.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати