50 Cent ще пише книга за отслабване

50 Cent

Едва ли някой може да предположи, че следващият проект на рапъра 50 Cent, е да дава съвети за отслабване ..или пък точно обратното, след като отслабна с 25 килограма заради роля във филм.

50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън е рекордьор по продажби на дебютен албум, също така наложи собствена марка облекла и аксесоари, формула 50 напитки с витамини и сега реши да влезе и в бизнеса с борбата с теглото.

Певецът подготвя книга заедно с главния редактор на сайта Bodybuilding.com Джеф 'Конъли, която ще носи заглавието: "Formula 50: A 6-week Total Body Transformation Plan" и се очаква да излезе на пазара през 2013 година.

Книгата ще дава съвети както на мъже така и на жените. Тя ще бъде фокусирана основно върху правилното хранене и как да подобрим метаболизма си. Четивото ще съдържа още съвети как да правим ефикасни упражнения за да увеличим мускулната маса, освен това ще се наблегне и на психическата издържливост.

Като имаме на предвид, че мистър „50“ няма провален проект, очакваме и този да бъде удостоен със същото внимание от феновете на звездата!

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати