Джанет Джексън след смъртта на Майкъл Джексън

Джанет Джексън

45-годишната певица говори за чувствата си след смъртта на Краля на Попа.

Джанет Джаксън разкрива, че не минава и ден без да си спомня за Майкъл, който почина на 25 юни 2009 от предозиране на сънотворни и болкоуспокояващи на 50-годишна възраст.

Певицата признава, че двамата са били много близки: „Ние споделяхме всяка мечта. Аз бях малката му сестричка, която знаеше, че той стоеше винаги зад мен, зад всяко мое решение. Няма и ден да мине, в който да не се сещам за него.“

Наскоро бе обявена присъдата на личният лекар на Майкъл Джексън д-р Конрад Мъри. Той беше признат за виновен по обвинение в непредумишлено убийство на суперзвездата и осъден на четири години лишаване от свобода.

Според съдията по делото Мъри е пренебрегнал служебните си задължения, поради непредпазливост относно изписаните лекарства, с което е излъгал доверието на покойника. Съдът отбележи, че по време на процеса д-р Конрад Мъри е демонстрирал отсъствие на разкаяние за стореното от него.

Джанет Джексън споделя, че тя и семейството й са доволни от присъдата, въпреки че това не би върнало брат й, но би послужило за назидание на останалите медици, да обръщат повече внимание на здравето на пациентите си.

Също така, Джанет разкрива за мнението си относно дебюта на племенницата си Парис в шоубизнеса. По-голямата дъщеря на Майкъл Джексън Парис Джексън снима дебютната си роля във филма „London Bridge and the Three Keys“.

Джанет споделя притесненията си във връзка с участието на 13-годишната й племенница в развлекателната индустрия, тъй като това е твърде рано за нейната възраст.

Въпреки, че не е съгласна певицата подкрепя Парис: „Щастлива съм за нея, защото знам, че това е което иска да прави. Според мен обаче, тя трябва да се наслаждава максимално на детството си, тъй като в тази индустрия то много бързо се губи.“

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати