Брад Пит получи водопад за Коледа от Анджелина

Анджелина Джоли, Брад Пит

Холивудският красавец Брад Пит получи, като коледен подарък от Анджелина Джоли водопад в Калифорния, заедно с прилежащия към него терен.

Според британския всекидневник „Дейли Мейл“ Пит, който отбележи 48- годишнината си през декември, се интересува много от архитектура. В свое интервю акторът признал: „Правенето на филм е моята работа, докато архитектурата е моята страст“.

Също така голяма мечта на актьора била - да построй къща на фона на водопад, като тази която посетили с Анджелина през 2006 година в Пенсилвания „Къща над водопада“, построена за милионера Едгар Кауфман от американския архитект Франк Лойд Райт през 1935 г.

48 –годишната звезда възнамерява да си вземе почивка от снимането на филми, за да построй мечтаната от него къща, в близост до водопад в Лос Анджелис, в стила на любимия си архитект Райт.

„Брад винаги е обичал шума на водопада. Анджелина искаше да му подари нещо наистина специално и като знае колко обича архитектурата, това беше идеалният подарък за него“, разкрива източник като допълва: Брад Пит искаше да построй къща, която да съдържа всички аспекти на природата - светлина, стъкло и различни нива в концепцията. Този дом ще бъде сбъдната мечта за него, Анджелина и шесте им деца.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати