Нина Добрев отказа да се омъжи

Нина Добрев

Канадската актриса с български корени, която навърши 23-години на 9 януари и само два дни по-късно спечели голямото признание на публиката на People's Choice Awards, отказва да сключи брак.

Звездата от сериала „Дневниците на вампира“ отхвърли предложението за брак, поставено от гаджето й Иън Сомърхолдър, разкриват от списание In Touch.

33-годишният синеок красавец е бил тотално разочарован от отказа на възлюбената си, поради тази причина негови приятели се опитали да скрият резила на дружката си.

Говорител на актрисата съобщава в защита на звездата, че „предложение за женитба въобще не е имало, и че това са само спекулации, поради непосредствения интерес към младата актриса, заради наскорошната награда на публиката за любима актриса в ТВ драма“

Нина Константинова Добрева е родена на 9 януари 1989 година в София, но само на две годишна възраст емигрира заедно със семейството и в Торонто, Канада. Младата актриса с естествена красота започва да се занимава с танци, гимнастика, театър, музика и актьорско майсторство още в ранна детска възраст. Също така Добрев говори свободно английски, френски и български.

Актрисата има участия в над-тридесет филма, но става популярна сред голямата публика с ролята си на Мия Джоунс, която е самотна майка тийнейджър в „Деграси: Следващо поколение“ и най-вече с ролята си на Елена Гилбърт в американският сериал „Дневниците на вампира“.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Nina
Nina
02.06.2012 14:47
Ноо ви здраве само да ви кажа ,че в интервю Нина казва точно обратното и Иън го потварждава
0
0