ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли е отново бременна

Анджелина Джоли е отново бременна

Анджелина ДжолиБрад Пит

След като плъзна слуха за бременността на бившата жена на Брад Пит Дженифър Анистън, следващата клюка разнесла се в световната преса е за Анджито, която очаква седмото си по ред дете.

Източник заявил пред американското издание на списание „ОК“, че Джоли е бременна в третия месец и двамата с Брад нямат търпение да се появи новият член в многодетното им семейство.

„Тя е вече в третия месец от бременността, но е твърде рано да го обяви официално в медиите. Затова само определен кръг от хора са запознати с новината“, съобщава източникът.

„Въпреки сутрешното гадене на поредната и бременност, Анджелина очаква с нетърпение да стане отново майка. Тя е аранжирала спалнята си изцяло в бяло“, допълни още източникът.

Преди време холивудската звезда разкри, че държи жилището й да бъде съобразено изцяло в „Дзен-стила“, където връзката между ума и тялото е в абсолютна хармония.

Семейство Джоли-Пит се радват общо на шест деца. Три от тях са осиновени Мадокс, Пакс и Захара и имат три биологични деца 5-годишната Шайло и 3-годишните близнаци Нокс-Леон и Вивиан-Маршлин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest