Хайди Клум се развежда

Хайди Клум

Това се казва изненада..

Немският супермодел Хайди Клум и музиканта Сийл са в процедура по развод, разкриват от клюкарският сайт TMZ.

Сайтът твърди, че бившият модел на Викторияс Сикрет е подала молба за развод в окръжния съд на Лос Анджелис, като причина за развода е посочила –„непреодолими различия“.

Двойката сключва брак на 10 май 2005 година. Те имат три биологични деца и една дъщеря, която певецът припознава за своя, но е от предишна връзка на манекенката.

Според списание „Форбс“ 38-годишната Клум е една от най-богатите модели в световен мащаб, като само за последната година е прибрала над 20 млн. долара. Не се знае какви са постъпленията за певеца, но едва ли може да се сравнят с нейните.

Хайди Клум и Сийл са известни с това, че всяка година подновяват брачните си обети с пищна церемония. Преди време красавицата заяви, че тайната за успешният й брак е, защото двамата са коренно противоположни.

„Част от това, да си пасваме толкова добре е защото в много отношения сме коренно противоположни“, твърди Хайди: „Съпругът ми е най-търпеливият човек, когото съм срещала. Той може да обяснява нещо на децата с часове, а аз просто ще кажа - ОК“

Така описва отношенията си звездата, като допълва: „И двамата сме много креативни. Може да имаме различни страсти, но връзката ни се базира на взаимна любов и уважение.“

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати