Деми Мур беше приета в болница

Деми Мур, Аштън Къчър

Холивудската звезда Деми Мур трудно преживява раздялата си с Аштън Къчър. Актрисата е приета по спешност в болница, за да може да получи професионална помощ.

49-годишната Мур, която подаде молба за развод през ноември от Аштън Къчър, в момента работи към подобряване на "цялостното си здравословно състояние".

„Заради стреса в живота си към този момент, Деми е избрала да потърси професионална помощ. Тя се обърна към специалисти, за да й помогнат да подобри цялостно здравословното си състояние“, се казва в изявление на нейн представител. „Тя очаква съвсем скоро да се подобри, като изказва благодарности към семейството и приятелите си за оказаната й подкрепа .“

Деми Мур и Аштън Къчър се разделиха след шест годишен брак, заради изневяра от страна на по-младия Къчър.

Според сайта TMZ, спешна медицинска помощ е била повикана в дома на звездата в Лос Анджелис понеделник вечер, след което бива откарана в местната болница.

Мат Спенс, говорител на спешната служба на Лос Анджелис заяви: „Мога да потвърдя, че получихме спешно повикване в 22:49 ч., свързани с този адрес. След което бе транспортиран до болничното заведение един пациент в 23:21.“

Източник близък до Мур разкрива, че тя е страдала от пристъпи на „разтърсване на цялото тяло и последвали припадъци.“

По време на инцидента, представител на Деми съобщи, че тя се чувства много изтощена, заради снимките към новия биографичен филм за Линда Лавлейс, в който играе ролята на феминистка-икона Глория Стейнем.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати