Дрю Баримор ще си сменя вярата

Дрю Баримор

Холивудската звезда Дрю Баримор обмисля да приеме юдаизма.

Според сведение на американското издание на списание In Touch, актрисата, която вече има два брака зад гърба си, е отново сгодена.

Актьорът Уил Копелман е настоящата изгора на Баримор. Той и семейството му са евреи и за да бъде официално приета от тях, Дру е готова да смени вярата си. Двойката, която са заедно почти от година, обявиха годежа си в началото на 2012. Копелман предложил на половинката си брак, по време на коледните празници в Сън Вали, Айдахо.

Преди това Баримор е казвала заветното „да“, на бившите си съпрузи Джереми Томас през 1994 г., собственик на бар и комедийният актьор Том Грийн през 2001 г.

За да мине трети път под венчилото, актрисата е подкрепяна от своя добър приятел Адам Сандлър, който и оказва невероятна опора и дава информация относно юдеизма. Двете звезди участваха заедно в комедиите „Сватбеният певец“ и „50 първи срещи“ и от тогава са неразделни приятели.

„Дру и Адам са много близки и направо се обожават един друг. Той се опитва по всякакъв начин да напътства приятелката си и непременно ще бъде до нея и на сватбения и ден.“, заяви източник, близък до звездите.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати