Алек Болдуин разкрива причината да отслабне

Алек Болдуин

Холивудската звезда Алек Болдуин отслабна с 15 кг. само за четири месеца. Основната причина за така рязката промяна в теглото му била, че е предразположен да развие диабет от Тип 2.

Актьорът от сериала "Рокфелер плаца 30" бил сериозно сплашен от лекарите миналата година, че е предразположен да развие захарната болест, ако не вземе мерки. Стреснат от новината за състоянието си Болдуин променил изцяло хранителните си навици.

Болдуин заявил пред американско списание: „Отказах изцяло захарта и захарните изделия. Като само за четири месеца успях да намаля теглото си с цели 15 кг. Това е невероятно.“

„Правя пилатес, но за съжаление нямам толкова време за йога, колкото бих искал. Когато съм на снимки и не ми остава време за упражнения, просто се съобразявам да се храня в по-малки количества. Така че просто се стремя да спазвам това. Но захарта беше истинският проблем при мен.“

Друга причина за новия здравословен начин на живот на 53-годишният Алек е, че иска да има деца от 27-годишната си приятелка Хилария Томас, която е и инструктор по йога. Двамата са двойка от около година, като от лятото вече делят общо жилище.

Наскоро Болдуин заяви: „Мислех си за възможността да имам още деца...Това би било просто невероятно, фантастично.“

Актьорът вече има една дъщеря на 16 години от бившата си съпруга актрисата Ким Бейсинджър.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати