ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли: Бих убила за семейството си

Анджелина Джоли: Бих убила за семейството си

Анджелина Джоли

Разбивачката на мъжки сърца Анджелина Джоли ще убие за да защити семейството си, това заяви самата звезда пред списание „OK“.

Носителката на „Оскар“ актриса, която отглежда шест деца, с половинката си Брад Пит разкрива, че ще направи всичко, за да защити семейството си.

Когато я попитали, би ли убила за да се защитиш, Анджелина отговорила: „Мисля, че да. ..Определено ще го направя, за да защитя семейството си.“

Анджелина Джоли е известна с благотворителните си дейности, в страни от третия свят като посланикът на ООН . Също така актрисата посещава страни, които са във воени действия като Афганистан. Джоли признава, че е имала някои ужасяващи преживявания, по време на посещенията си там.

„Имах ситуация, в която бях в една къща и на вратата се разтропа, като отвън някой изкрещя – Знаем, че тя е вътре, искам да видя паспорта й – Аз дадох паспорта си на човек с бронежилетка, към него написах и писмо което да предадат на Брад, като знаех, че ако нещо се случи, той ще направи необходимото. Две седмици след случката, аз бях добре, но те атакуваха щаба на ООН и избиха всички в бункера“, споделя потресаващата история актрисата.

„Имаше моменти, в които по време на полета до Афганистан си мисля, че всичко ще бъде наред, след което отива там ...и ми казват..хората са ви много ядосани“.

„Те бяха ядосани защото съм жена и съм американка, както и че съм посланик на ВКБООН (Върховен комисариат на ООН за бежанците), с което моментално ставам тяхна цел.“

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати