Ръсел Бранд не иска парите на Кати Пери

Ръсел Бранд

Британският комик Ръсел Бранд, който подава молба за развод през декември, само след 14 месеца брак с поп изпълнителката Кати Пери, се отказва от възмоността да получи половината от доходите й.

Бранд не е подписал предварително брачно споразумение с Пери, поради което има законно право на половината от заработеното от нея през брачния период, а именно състояние равняващо се на 22 милиона долара. Въпреки това Ръсел е заявил, че не иска парите, като предпочита да запази добрите отношения с певицата, които имат към момента.

Според сайта TMZ, разводът им ще стане официален чак на 30 юни. Причината е че има шест месечен период, в който според законите в САЩ екссъпрузите трябва да изчакат половин година, преди развода да бъде окончтелен.

Източници твърдят, че Ръсел, който преди време страдаше от сексуална зависимост, както и злоупотреба със забранени вещества, е бил разделен от съпругата си благодарение на нейните приятели. Друг повод за тяхната раздяла е, липсата на желание от страна на певицата да има деца.

Според последни сведения Ръсел вече е загърбил брачния живот, тъй като се е върнал към старата си слава на женкар. Актьорът е бил забелязан да излиза с повече от една жена след като официално се раздели с певицата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати