Алкохол и лекарства убили Уитни Хюстън

Уитни Хюстън

Смъртоносна комбинация от алкохол и лекарства са причината за смъртта на 48-годишната певица. От сайтът TMZ съобщиха, че наличното количесто вода в белите дробове не е достатъчно за да предизвика смърт. Така най-вероятен причинител остава смъртоносен коктейл от алкохол плюс лекарства едно от които е Xanax, който се предписва главно за лечение на депресивни състояния.

Междувременно стана ясно, че Уитни Хюстън е заснела наскоро филм носещ заглавието "Sparkle", който се очаква да бъде пуснат по кината по план, на 17 август.

Продуцентите на филма потвърдиха, че кончината на звездата няма да повлияе на плановете за филма, който щеше да отбележи завръщането на Хюстън на голям екран за първи път след 1996 г.

В последната си роля Уитни влиза в образа на майка на три сестри в музикална група, който се борят с лошата страна на славата и наркотична зависимост.

Филмът е римейк на едноименната лента на Айрин Кара от 1976 г. Певицата е и изпълнителен продуцент на лентата, също така е записала няколко песни за саундтрака.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати