ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Кайли Миноуг харесва забавни мъже

Кайли Миноуг харесва забавни мъже

Кайли Миноуг

Важна черта за човека до Кайли е да има чувство за хумор и креативно мислене.

43-годишната певица, която се среща с испанския модел Андрес Веленкосо смята, че външния вид и здравословния сексуален живот са важни във взаимоотношенията, но съвсем не са достатъчни за дълготрайна връзка.

В отговор на въпроса кое я впечатлява най-много в мъжа до нея - външен вид, чувството за хумор или добрият секс, миньончето отговаря: „Мога ли да избера комбинация от трите? Определено трябва да може да ме разсмива. Не мога да си представя взаимоотношения, където хората са постоянно сериозни и не проявяват никакво чувство за хумор.“

„Външният вид определено е много важен, уменията в леглото също са бонус, но в момента, в който се задълбочи една връзка вече се търсят и други качества.“

Певицата изпълнила сингъла „All The Lovers“ споделя, че последните и връзки са били се хора на изкуството с гореща кръв. Сред които актьора Оливие Мартинес, който е французин, също така имала краткотрайна връзка с друг французин Стефан Седнауи – режисьор и сега с испанския модел Веленкосо.

Миноуг разкрива, че настоящия и приятел я е научил да играе голф. Най-много и харесало този спорт обаче заради чистия въздух и времето което прекарва с любимия човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати