Линдзи Лоън ще се доказва, че още я бива

Линдзи Лоън

Линдзи Лоън иска да се докаже пред филмовата индустрия, че още я бива за актриса. През последните три години размирната актриса е заобиколена постоянно от скандали с наркотици, кражби, като кръстосва между съдебната зала, клиники за рехабилитация и домашен арест. Сега обаче блондинката е решила да се вземе в ръце, като постави партитата на заден план и се съсредоточи върху възстановяването на нейната кариера.

„Знам, че трябва да се докажа отново като актриса. Да ходя навреме на снимки, да се държа отговорно, да не се забърквам със закона, за да не се страхуват хората да инвестират в мен“, признава Лоън твърдейки, че ще се постарае да промени лошите си навици.

Скандалната актриса осъзнава, че проблемите й са я превърнали в рискован залог за Холивуд и че трябва да измине дълъг път докато възвърне обратно доверието към себе си.

Преди време тя сподели: „Липсва ми снимачната площадка, наистина много ми липсва. Имам желание да се променя и ще направя каквото е необходимо за да повярват отново в мен.“

Линдзи Лоън беше една от най-обещаващите млади звезди в Холивуд с филми като "Шантав петък" и "Гадни момичета". Последните три четири години от живота й се превърнаха в храна за папараците и бяха белязани от редица проблеми в личния й живот - алкохол, наркотици, кражби, затвор.

Заради безотговорното си отношение тя пропусна много значими роли в киното, сред които главната роля във филм за известната от 70-те години на миналия век порно звезда Линда Ловлейс.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати