Меган Фокс не винаги е била привлекателна

Меган Фокс

Американска актриса и модел Меган Фокс разкрива, че не винаги е била толкова привлекателна.

Актрисата, която бе обявена за една от най-красивите жени в Холивуд и за най-сексапилната жена на света от списание FHM през 2008 г. твърди, че като малка се е чувствала доста грозновата. Досущ като в приказката за „Грозното пате“, Фокс се превръща в един прекрасен лебед.

„Като малка никога не съм се смятала за красива. Носех брекети на зъбите и си боядисвах косата в оранжево. Никак не бях красавицата на училището“, твърди Меган, която е израснала в Тексас.

Меган разкрива също, че винаги се е интересувала от древни цивилизации, като изрази желание един ден да отида на археологически разкопки.

Наскоро 25-годишната Фокс сподели, че се чувства готова да има деца и че иска най-малко две. „Искам най-малко две, вероятно три деца. Винаги съм искала да бъда майка“, признава красавицата.

Меган Фокс се омъжи за актьора Брайън Остин Грийн на 24 юни 2011 г. в елитния хотел „Четири сезона” на Хаваите. Двойката се врекоха един на друг на тайна церемония на плажа в присъствието само на сина на Брайън от първата му съпруга.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати