Риана е неприлично секси

Риана

Риана беше заснета този уикенд да вечеря в ресторант в Ню Йорка по зърна. По точно певицата беше облякла блуза, която разкриваше изцяло прелестите й и единственото което би попречило на ясната картинка е черната мрежеста блузка, при която очевидно беше забравила да си сложи сутиен.

Звездата изобщо не се смути от прекомерния интерес към нея, като гордо позираше пред фотографи заедно с някои от феновете си. Възмутени очевидци обаче коментираха, че певицата минала всякакви граници на приличие.

Миналата седмица Рири публикува своя снимка на страницата си в туитър, на която е гола до кръста, а руси кичури прикриват гърдите й.

Бившият религиозен наставник на певицата епископ Виберт Лоу, който е и семеен приятел споделя разочарованието си от 24-годишната барбадоска.

„Много хора се молим за нея и силно се надяваме да се откаже от лошите си навици. Смятаме, че е грешно да се държат по този начин и като една млада дама, тя не е добър пример за останалите“, разкрива пасторът пред британския вестник „Сън“. „Младите хора гледат на нея като модел за подражание, като копират начина и на живот. А това е една наистина голяма отговорност“, допълва още Лоу.

Холивудският стилист Фил Блох, който познава Риана и бившия й приятел Крис Браун продължение на години заяви, че е притеснен от нейното поведение.„Отидох на неин концерт и бях шокиран от това, което видях. Тя няма никаква представа как да се справя със славата си“, казва той. „Тя е талантлива и красива, но е поела по много лош път.“

Самата Риана наскоро заяви, че се чувства страхотно в кожата си и няма намерение да се облича до петите: „Чувствам се секси. За пръв път в живота си усещам, че не искам да изгубя извивките на тялото си", бяха думите на барбадоската.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари