Семейство Бекъм продават Бекингам палас

Семейство Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм възнамеряват трайно да се заселят в Лос Анджелис. Светската двойка продават имението си във Великобритания, намиращо се в Хертфордшир и добило популярност като "Бекингам палас". Обявената цена на имота е внушителните 28 милиона долара, като купувач се търси от почти две години. Звездното семейство се сдоби с имението през 1999 година, като изцяло го реновираха.

Вече пета година семейство Бекъм живеят в Щатите и изглежда не възнамеряват да се връщат на стария континент. Двойката и четирите им деца се чувстват чудесно в Лос Анджелис, също така Дейвид подписа за още две години договор с настоящия си клуб ЛА Галакси. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед очевидно възнамерява да завърши кариерата си в САЩ, тъй като вече е почти на 37 години. Възраст в която трудно би се съревновавал дълго с младите 20 годишни футболисти.

"Бекингам палас" не е единствения имот, който продават Бекамови. За продан е обявена къщата им във Франция със седем спални, беседка с мраморен под, закрит и открит плувен басейн, тенис кортове, звукозаписно студио и фитнес зала, която купиха през 1999 година за 4 млн. долара и в която не малко средства вложиха за реновирането й.

Семейство Бекъм притежават активи на стойност от около 250 милиона долара. Те предпочитат да се разделят с имотите си в Европа, тъй като не възнамеряват да се връщат за постоянно на Острова.

Виктория заяви в неотдавнашното си интервю за "Вог", че като е в Лондон, предпочита да отсяда в хотел "Савой", тъй като не и се налага да губи време за да стигне до центъра на английската столица.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари